Welkom bij de Vrolijke Tuinier, een site voor liefhebbers van een sier- en moestuin !

Tuinieren is leuk, ontspannend, goed voor je conditie en het kan nog wat smakelijks opleveren ook. Ben je op zoek naar leuke ideeën of bepaalde planten dan vind je hier misschien iets van je gading.

 

Disclaimer

Deze site is particulier en bedoeld voor iedereen die van tuinieren houdt. De inhoud, zowel tekst als afbeeldingen, is echter privé eigendom en mag slechts met onze uitdrukkelijke toestemming vooraf gebruikt worden. Persoonlijk gebruik zoals het bekijken, maken van een enkele kopie of printen voor privé doeleinden, is wel toegestaan.

Wij proberen de aangeboden informatie zo juist en up-to-date mogelijk te houden. Het gebruik van deze informatie is echter de verantwoordelijkheid van de bezoeker van de site zelf. Eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van deze informatie, kan niet op ons worden verhaald.

Ook schade aan hard- of software, die is ontstaan door of tijdens het bezoek van onze site, kan niet op ons worden verhaald. Onze site is redelijk kleurrijk. Indien u lijdt aan epilepsie, wees u er zich dan van bewust dat het bezoeken van onze site een aanval kan uitlokken. Eventuele lichamelijke schade door een bezoek aan onze site kan niet op ons worden verhaald. Bij klachten zoals duizelingen, onduidelijk zien of flitsen voor de ogen raden wij u aan om uw huisarts te bezoeken.

Op deze site zijn ook links naar andere websites geplaatst. Voor de inhoud van deze sites zijn wij niet verantwoordelijk.